Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate
 
Operatorul de activitati comerciale pe internet Blejeru Marius-Cristian Persoana Fizica Autorizata, stocheaza si prelucreaza datele cu caracter personal, in conformitate cu Legea privind protectia datelor cu caracter personal Nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare si este inregistrat la ANSPDCP:  nr.33143.
 
Protejarea datelor dumneavoastra
 
Toate informatiile despre clientii nostri sunt protejate impotriva oricarei utilizari abuzive. Datele sunt stocate pe serverele autorizate a unei firme de web hosting. Serverele nu sunt conectate la reteaua publica de Internet, in asa fel incat nici o persoana neautorizata nu le poate accesa.
 
Informatiile personale pe care le furnizati in momentul achizitionarii sunt complet confidentiale si in nici un caz nu vor fi furnizate catre terti. Datele cu caracter personal vor fi folosite doar pentru activitatile asociate cu executarea comenzii.
 
La cererea scrisa a clientului datele personale ale pot fi sterse din baza de date.
 
 
Stergerea datelor personale
 
Daca doriti sa stergem toate datele dvs personale, contactati-ne telefonic la nr. 0766.772.039 si vom sterge imediat toate datele pesonale sau alte informatii considerate sensibile.